Contact?

Telefonisch consult aanvragen

Ik weet dat het kiezen van de juiste arts voor uw paard lastig kan zijn. Daarom maak ik graag vast telefonisch kennis met u. We bespreken de klachten van uw paard, of de vragen die u heeft over blessures en training. Gratis. Pas daarna plannen we zonodig een afspraak in.

Omdat ik vaak bezig ben met patiënten bel ik u graag zelf. Laat uw gegevens achter en de tijd dat het u het beste schikt, en ik bel u terug.

Tot snel!

Frank


  Chat openen
  1
  Stuur me direct een bericht!
  Heb je een vraag over je paard en wil je direct overleggen? Stuur me een WhatsApp bericht. Ik kan niet altijd direct reageren, maar beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

  Van Leeuwen voor Paarden gebruikt cookies. Accepteer de cookies om de website te kunnen gebruiken. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten